Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SAVAGE GEAR Black Savage Spin 8'3'' 251cm 20-60g pergető bot

35.096 Ft
32.900 Ft (25.906 Ft + ÁFA)
2.196 Ft 6%
Menny.:db
Nem értékelt

SAVAGE GEAR Black Savage Spin 8'3'' 251cm 20-60g pergető bot



RAKTÁRON! 



• CCS SiN gyűrűkkel

• Magas modulusú karbon blank

• Matt karbon felület

• SG Tournament orsótartó

• Terepszínű EVA nyél

• Ready to Fish Deluxe botzsák



Könnyű, érzékeny blankok, a modern pergetőhorgászat igényeire szabva! Szuper stílusos „terepszínű” designjuk, csúcsminőségű alkotóelemeik igazán kiemelkedő szériává teszik a Black Savage botcsaládot. Hihetetlen erő, érzés és precízió!



A 20-60 grammos dobósúly 220 és 251 cm-es hosszban kapható. Ezek a botok már lényegesen szigorúbb, feszes spiccakcióval rendelkeznek. Mindkét hosszban tökéletesek a nagyobb gumihalakhoz, a közepes és nagyobb méretű csukás csalikhoz (spinnerbaitek, jerkek, vertikális wobblerek, swimbaitek, nehéz villantók, nagyobb felszíni csalik). Kiválóan közvetítik a műcsali felől érkező jeleket, nagyot lehet velük dobni, bevágásnál és fárasztásnál pedig kellően szigorúak.



Cikkszám: 51116
Elérhetőség: RAKTÁRON 1-2 NAP!
Szállítási díj: 2.889 Ft

Leírás

A Savage Gear Black Savage pergető botok peremfutós és multis, valamint drop shot változatban is kaphatók. A "sima" spin botok mindegyike eltérő karakterisztikával rendelkezik:


A 2-7 grammos, 198 cm-es méret egy lassú akciójú, wobbleres bot apró csalikhoz, puha szájú halakhoz.

Az 5-20 grammos, 228 cm-es Black Savage szintén wobbleres, lágyabb, de az előzőnél már gyorsabb karakter, a könnyebb wobblerekkel nagyon jó dobástávok érhetők el vele - igazi balinos, jászos, domolykós bot!

A 9-32 grammos, 231 centis méret már gyorsabb akcióval rendelkezik. Ez az ideális parti mindenes könnyűpergető bot megtestesítője: tökéletesen kezeli a wobblereket, kisebb gumihalakat, a poppereket, walk the dog csalikat, a könnyebb támolygó villantókhoz pedig egészen ideális az akciója. Hossza és karakterisztikája miatt hatalmas dobástávolságok elérésére képes, így ha egy botot kellene ajánlani a Balatonra, parti vagy gázlós balinozáshoz, akkor ez a telitalálat.


 




A Black Savage botok mindegyikére jellemző a nagyon kényelmes nyél és orsótartó, a stílusos fekete küllem és a korrekt ár!




SAVAGE GEAR 2023 KATALÓGUST ITT LAPOZHATJA!

SAVAGE GEAR 2023 KATALÓGUST ITT LAPOZHATJA!  yes

MAGYAR NYELVEN, FORINTOS ÁRAKKAL!

HA OLYAN TERMÉKET TALÁL A KATALÓGUSBAN, AMELYIK NINCS FENT AZ OLDALUNKON, CSAK ÍRJA KI A CIKKSZÁMÁT (ITEM NO.), KÜLDJE EL AZ infoefish@gmail.com  CÍMŰNKRE, ÉS KÜLDÜNK RÁ VERSENYKÉPES ÁRAT ÉS SZÁLLÍTÁSI IDŐT!  laugh

Paraméterek

Bot akciója Fast
Bot hossza (cm) 250CM /8'3''
Bot súlya 152g
Dobósúly (gramm) 20-60G
Szállítási hossz 130cm
Tagok száma 2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.